Vai de steaua noastra!

O zi trista pt noi stelistii, o zi in care o sa merg cu capul plecat pt umilinta suferita de Steaua aseara in Cupa Romaniei!
Cine sa fie de vina pt tot ce se intampla la Steaua? Parerea mea e ca in situatiile in care jucatorii se misca pe teren ca niste mumii si isi dau cu stangul in dreptul antrenorul nu mai are nicio vina.
Probabil linia de fund e cea care mentine Steaua pe locul 5 in clasament.O linie de fund care se va inmuia considerabil odata cu plecarea lui Goian.
Zona centrala e pusa in miscare de geniul lui Dica si atat.In rest toti sunt de valoarea diviziei c.
Atacul nostru e distrus de preluarile lui Iacob, de driblingurile nereusite ale lui Neaga si de neputinta lui Badea de a introduce mingea in poarta chiar si din 3-4 metri.
Nu a mai ramas nimic din Steaua lui Olaroiu care batea cu 4-1 la Dinamo Kiev.
Aku avem o echipa moarta care nu poate fi resuscitata de niciun antrenor de pe lumea asta.
Aseara cu Unirea, Steaua nu a jucat absolut nimic.Au jucat ca o echipa de amatori.Chiar daca Lacatus a dat credit rezervelor asta nu inseamna sa nu ai un sut pe spatiul portii.
Probabil Lacatus a incercat sa descopere printre rezerve posibili inlocuitori pt distrusii din prima echipa.Dupa jocul dezastruos de aseara nu cred ca am putea remarca vreun jucator de la Steaua.Poate doar driblingurile lui Golanski si vointa de afirmare a lui Bicfalvi.
Dar sa ne bucuram ca a fost un meci de Cupa Romaniei.Sa ne gandim ca ne asteapta meciul cu Arsenal.Un Arsenal care are nevoie de victorie...Nu pot sa spun decat "Domnul fie cu noi"

0 comments: