AM SCAPAT FRATILOR! ARSENAL-STEAUA 2-1

Steaua a pierdut ultimul meci din Liga Campionilor cu 2-1 in fata pustilor de la echipa a doua a Arsenalului.
Amenintati de patron si sub presiunea suporterilor, jucatorii Stelei abia au facut fata talentatilor jucatori ai echipei londoneze.
Nu cred ca rezultatul reflecta in tocmai realitatea de pe teren.Cei de la Arsenal ne.au dominat,ne.au driblat ,au avut o sumedenie de ocazii, si cu toate astea s.a terminat doar 2-1.
Golul lui Zaharia ma face sa ma intreb daca chiar merita sa plece de la Steaua din iarna.Cred ca ar trebui sa i se dea mai mult credit si poate va reusi sa confirme.
Revenind la meci, spun ca inca odata atacantii Stelei si.au aratat "valoarea".Mai pe scurt:Badea-nimic; Neaga-nimic.
Sper ca din iarna sa vina la Steaua macar un atacant de valoare care sa faca ce nu au facut Badea,Neaga,Surdu la un loc, adica sa inscrie.
Bine ca s.a terminat asa, se putea si mai rau. O impresie mai buna nu cred ca echipa a lasat, ci doar faptul ca au jucat la nivelul minim care se cere in Liga Campionilor.
Speram cu totii ca poate acum cand nu mai joaca in Liga, jucatorii sa se concentreze mai bine pentru meciurile din campionat si sa salveze ce se mai poate salva in retur.
Rezultate se pot face numai daca exista continuitate si atmosfera buna intre jucatori.Lacatus trebuie sa ramana si sa imprime echipei spiritul de luptator pe care el il avea atunci cand intra in teren.
Salutare!

0 comments: